In completarea activitatii legate de producerea sucului rezultat din livada proprie, putem executa pe baza de programare si prestari servicii. Am adaugat experientei noastre o noua linie de procesare automatizata cu performanta marita. Astfel putem prelucra fructe (mere, pere, afine, smeura, coacaze, catina, aronia, mure, soc, cirese, visine, must de struguri sau struguri deschiorcinati) aduse de persoanele care doresc sa-si faca propriul suc. Operatiile de fabricare a sucului sunt urmatoarele: spalare, clatire, tocare, presare, pasteurizare, imbuteliere si ambalare. Operatia de presare se realizeaza cu un sistem de hidroprese, care realizeaza atat etapa de presare cat si cea de filtrare simultan. Hidropresa asigura o presare "blanda", rezultand atat un suc limpede si gustos, dar si un randament de presare foarte bun. Cantitatea min. de fructe este de 160-170 Kg ( orientativ la mere, 6 saci de rafie plini sau 8 baxuri de ”banane” ). Aceasta este capacitatea unei prese. Impunem aceasta cantitate pentru a putea sa va dam suc strict din fructele dvs. Se accepta multiplu de aceasta cantitate. Cantitate maxima de prelucrare /zi : 3000 Kg .
Producem in Regim Artizanal. Deviza noastra este “CALITATE inainte de Cantitate”.
Randamentul de presare poate varia intre 70%-50%, in functie de mai multi factori. Ambalarea se realizeaza in sistemul "Bag-in-Box" sau BiB, compus din punga si cutie. Pungile Bag-in-Box , sunt speciale pentru imbutelierea sucurilor naturale (preturi de importator/distribuitor).
Pentru comenzi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic sau completand formularul de contact. In cel mai scurt timp veti fi anuntati pentru data programarii sau vi se va raspunde la întrebari.
PRETURI: Prestare Serviciu - Ambalaje
Cost /Mod ambalare |
Ambalare BiB 3 L |
Ambalare BiB 5 L |
Ambalare Sticla 1 L |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obs.: Pentru combinatii de mere cu pere si/sau legume (15-20%), sau prelucrari individuale de alte fructe (aronia, smeura, etc), prezentate in lista de mai sus (cu exceptia merelor), se percepe un cost suplimentar de 0,4 lei / litru. Legumele trebuiesc curatate si taiate in cuburi, cu aproximatie de max 30 x 30 x 30 mm.
Daca sunteti la fel de pasionati ca si noi de ingrijirea pomilor fructiferi, veti avea o mare satisfactie sa puteti consuma sucul rezultat din fructele ingrijite si culese cu mana dumneavoastra!
Va asteptam si va multumim pentru increderea acordata!
Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO Natural ® este obtinut prin presarea "cu pasiune" a merelor, atent selectionate. Povestea noastra a inceput aici
LORELU SERV S.R.L.
Garoafa str. Principala, nr. 41, judet Vrancea,
J39/682/1996, CUI 8882513,
Tel. 0730 575 931
E-mail : office@fangaro.ro; lorelu.serv@gmail.com
Toate drepturile rezervate - LORELU SERV S.R.L. | web design by Dow Media