OFERTA SPECIALA (5+1) !!!
Comanda 5 produse de acelasi fel si primesti al 6-lea GRATUIT !!

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Introducere

Accesarea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor din acesta, implica acceptarea termenilor si conditiilor, ce vor fi detaliate in paragrafele de mai jos.

Definitii

Site-ul www.fangaro.ro este proprietatea S.C. LORELU Serv S.R.L., cu sediul in loc. Garoafa, str. Principala, nr. 41, judetul Vrancea, CUI 8882513, Nr. Reg. Com. J39/682/1996, denumita in continuare Comerciant.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul magazinului virtual www.fangaro.ro , este denumita Client.

Imaginile, textele, elementele grafice, programele, script-urile, logo-ul , sloganele ,  preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.fangaro.ro , vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea S.C. LORELU Serv S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fară acordul S.C. LORELU Serv S.R.L, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informațiilor

Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Comerciant, numai in scopul declarat al acestui site.  Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Comerciantul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa Clientului de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Clientului explicit.

Obligatiile Clientului.

Clientul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete la inscrierea pe site sau la completarea informatiilor in formularul de comanda. In situaţia in care aceasta conditie nu este respectata, Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza accesul clientului in site pe o perioada nedeterminata sau a face vreo livrare de produse catre acesta, fara o notificare prealabila.

Clientul se obliga să respecte drepturile de autor ale comerciantului.

In cazul in care clientul se inregistreaza ca membru pe site, i se va solicita un nume de utilizator si o parola. Clientul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate ulterioara desfasurata in numele Clientului fiind integral responsabilitatea acestuia.

Realizarea comenzii

Preturile afisate pe site sunt exprimate in Lei (RON) si sunt preturi finale ( SC Lorelu Serv SRL nu este platitoare de TVA).

Initierea comenzii se face prin adaugarea produselor in cos, urmata de “Actualizare cos” .

Costul total este dat de valoarea cosului la care se adauga valoarea transportului.

Ca si modalitate de livrare, Clientul are la alegere 3 modalitati : Ridicare de la sediul societati, Livrare gratuita in Focsani  sau Livrare prin Curier Rapid. Costul livrarii prin curier este calculat automat la “Actualizare cos” si va apare indicat in rubrica “Curier Rapid (RO)”.

OBS.1: Daca localitatea de livrare nu se afla in lista de localitati a transportatorului de curierat rapid fara aplicare kilometri exteriori, se va percepe in plus o taxa de transport de 30 lei / comanda.

Dupa alegerea produselor si a fixarii cantitatilor se alege butonul “La finalizare comanda”.

Se completeaza toate datele necesare de facturare. Dacă livrarea se face la o altă adresă decât cea indicata în datele de facturare, este necesar  a se completa si formularul “date de livrare”.

Dupa alegerea modalitatii de plata, se alege “Plaseaza comanda”.

Pe email Clientul va primi factura proforma, in care va putea vedea detaliat produsele comandate si datele personale declarate. Dacă se observa o eroare in comanda, Clientul este obligat sa contacteze imediat Comerciantul pe email. Dacă acest lucru nu se intampla, se intelege ca fiind acceptate detaliile comenzii de catre Client .

Acceptarea comenzii de catre Comerciant se realizeaza in momentul in care Clientul a fost contactat de catre Comerciant  telefonic sau prin email, iar acesta confirmă comanda.

Livrarea comenzii se realizeaza in termen de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in cazul Platii Ramburs sau confirmarii platii, in cazul Platii prin Card/ Transfer Bancar.

OBS.2 : Costurile de transport sunt valabile , doar pe teritoriul Romaniei. Pentru estimare costuri de livrare externe se alege butonul "Calculeaza Costuri de Livrare"  unde se va selecta tara respectiva.  Clientul este rugat sa utilizeze formularul de contact, in care trebuie sa precizeze toate datele de livrare  si produsele comandate. In cel mai scurt timp Comerciantul va oferi detalii despre modalitatea de livrare si costurile efective de transport.

Modalitatea de plata

Clientul are la alegere trei modalitati de plata:

       - Plata Ramburs – se plateste la primirea coletului;

       - Plata prin Transfer Bancar - se face virament in contul societății a valorii comenzii;

       - Plata prin Card Bancar - plata se realizeaza in conditii de maxima securitate prin procesatorul de plati online EuPlatesc.ro, care este autorizat si certificat, in acest sens. Sunt acceptate carduri de tip Visa sau Mastercard. Pentru a putea finaliza comanda , clientul trebuie sa accepte si sa urmeze pasii din pagina securizata a procesatorului EuPlătesc.ro. Informatiile legate despre datele  cardului sunt date exclusiv procesatorului de card EuPlatesc.ro

Refuzarea comenzii

Comerciantul poate refuza o comanda in urmatoarele situatii:

      -  Nu exista pe stoc produsul comandat;

      -  Plata clientului nu a  fost finalizata, in cazul platii cu cardul sau viramentului bancar.

In caz de refuz a comenzii, Clientul va fi instiintat pe email de catre Comerciant.

Conditii de returnare

Clientul poate sa returneze produsele aflate in stare sigilata, in conditiile legislatiei in vigoare, OG nr. 130/2000, care prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Clientii  site-ului www.fangaro.ro pot returna produsele  cumparate aflate in stare sigilata, avand ambalajul nedeteriorat, în termen de 10 zile  lucratoare , de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face prin Curier Rapid, iar costul  transportului va fi suportat de Client.

Returnarea produselor aflate in stare sigilata, trebuie sa fie insotite de documentele originale ale tranzactiei. Clientul trebuie sa notifice in prealabil, in scris pe email Comerciantul asupra intentiei sale de returnare.  Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza coletele de retur in cazul in care nu au fost indeplinite conditiile de mai sus.

Cazurile de returnare sunt valabile doar pentru Clientii din categoria persoane fizice. Clientii persoane juridice nu au dreptul de a returna produsele, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoane fizice.

Comerciantul va înapoia contravaloarea produselor returnate în maxim 15 zile de la primirea coletelor.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportat autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Clienti si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele două parti . In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Comerciantul  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.fangaro.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Clientului.

Odata ce comanda a fost lansata, Clientul acceptă fara obiectii  prevederile din prezentul document, acesta avand valoare  de contract valabil incheiat intre parti.