Suc Natural 100%

001 colaj

Sucul – FANGARO®, 100% Natural este obtinut  prin presarea fructelor, atent selectionate. Dupa faza de sortare, acestea sunt introduse pe linia de procesare automatizata. In urma tocarii, produsul rezultat este presat cu ajutorul unei hidroprese, care realizeaza operatia de presare si filtrare simultan. Sucul rezultat este transportat in cisterne speciale, de unde se alimenteaza sistemul de pasteurizare automat. Operatia de pasteurizare consta in incalzirea sucului la o temperatura de 82-85 C°, urmata imediat de operatia de imbuteliere cu echipamentele automate de tip Bag-in-Box sau sticla. Acest proces ii confera produsului final, un termen de valabilitate de min. 12 luni, fara a fi necesar a se adauga alte substante de conservare.

Produsul final rezultat, proaspat si plin de vitamine este imbuteliat in ambalaje de tip Bag-in-Box sau in sticle cu capac de tip Twist Off. Tot procesul de fabricatie este atent monitorizat de personalul calificat, astfel incat produsele rezultate sa respecte toate standardele de calitate si normele de sanatate.

 

Sucul FANGARO® , 100% natural

  • NU CONTINE : conservanti , coloranti, adaos de zahar/indulcitori, adaos de apa;
  • Are un termen de valabilitate este de 12 – 18 luni;
  • Se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de inghet si de lumina directa a razelor de soare;
  • Se recomanda se agita inainte de deschidere;
  • Se recomanda consumul in termen de 30 de zile de la data desigilarii, pentru modul de ambalare Bag-in-Box, 24 de ore pentru modul de ambalare sticla si pastrarea la rece ( 5-10 C°).

Multumim tuturor clientilor nostri si in special celor fideli. Va asteptam si cu prietenii dvs.!

Fangaro,

Ultimele comentarii adaugate


Cristian
Am beneficiat de oferta 7 + 1 si am comandat pentru o petrecere la birou. Sucul este foarte foarte bun! De la primul pahar simti ca este natural si este foarte diferit de sucurile gasite in marile magazine. Din cele 8 cutii primite au mai ramas 2 cutii , una am dus-o acasa fiind natural si fara adaos de zahar poate fi consumat si de copii. Singurul dezavantaj este legat de cutie, dureaza putin mai mult de reglat "robinetul" fata de o sticla de plastic normala. Mi-a luat cateva minute pana l-am reglat si imi era frica sa nu sparg punga si sa curga tot sucul pe jos dar a fost destul de rezistent. Mult succes!


Fangaro
Multumim de aprecieri, va mai asteptam. La Multi Ani!


Ovidyu Viva
La Multi Ani !!! Si va uram succes in noul an!


Ovidyu Viva
Suntem foarte multumiti de produsele Fangaro. Copii nostri sunt principalii consumatori. Comenzile le-am primit foarte repede si asta ne-a bucurat foarte mult.Multumim pentru seriozitatea si promptitudinea cu care deserviti clientii dvs,


Alecia
Nota 10 pentru sucul Fangaro. Gustos, natural si la un pret foarte bun. Dpdv al raportului calitate/pret este una dintre cele mai bune alegeri comparativ cu ce se gaseste pe piata. Oferta 5 + 1 gratuit este foarte avantajoasa.


Fangaro
Asteptam impresii de la clientii nostri!


Comments are closed.