Sucul - FANGARO®, 100% Natural este obtinut  prin presarea fructelor, atent selectionate. Dupa faza de sortare, acestea sunt introduse pe linia de procesare automatizata. In urma tocarii, produsul rezultat este presat cu ajutorul unei hidroprese, care realizeaza operatia de presare si filtrare simultan. Sucul rezultat este transportat in cisterne speciale, de unde se alimenteaza sistemul de pasteurizare automat. Operatia de pasteurizare consta in incalzirea sucului la o temperatura de 82-85 C°, urmata imediat de operatia de imbuteliere cu echipamentele automate de tip Bag-in-Box sau sticla. Acest proces ii confera produsului final, un termen de valabilitate de min. 12 luni, fara a fi necesar a se adauga alte substante de conservare.

Produsul final rezultat, proaspat si plin de vitamine este imbuteliat in ambalaje de tip Bag-in-Box sau in sticle cu capac de tip Twist Off. Tot procesul de fabricatie este atent monitorizat de personalul calificat, astfel incat produsele rezultate sa respecte toate standardele de calitate si normele de sanatate.

Sucul FANGARO® , 100% natural

  • NU CONTINE : conservanti , coloranti, adaos de zahar/indulcitori, adaos de apa;
  • Are un termen de valabilitate este de 12 - 18 luni;
  • Se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de inghet si de lumina directa a razelor de soare;
  • Se recomanda se agita inainte de deschidere;
  • Se recomanda consumul in termen de 30 de zile de la data desigilarii, pentru modul de ambalare Bag-in-Box, 24 de ore pentru modul de ambalare sticla si pastrarea la rece ( 5-10 C°).

001 colaj

Oferte Speciale

Magazin Online - FANGARO Natural®

Ne gasiti si pe Facebook

Prieteni

Despre noi

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO Natural ® este obtinut prin presarea "cu pasiune" a merelor, atent selectionate. Povestea noastra a inceput aici

LORELU SERV S.R.L.
Garoafa str. Principala, nr. 41, judet Vrancea,
J39/682/1996, CUI 8882513,
Tel. 0730 575 931
E-mail : office@fangaro.ro; lorelu.serv@gmail.com

Toate drepturile rezervate - LORELU SERV S.R.L. | web design by Dow Media