Termeni şi condiţii

Introducere

Accesarea acestui site, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor din acesta, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor, ce vor fi detaliate în paragrafele de mai jos.

Definiţii

Site-ul www.fangaro.ro este proprietatea S.C. LORELU Serv S.R.L., cu sediul în loc. Garoafa, str. Principală, nr. 41, judeţul Vrancea, CUI 8882513, Nr. Reg. Com. J39/682/1996, denumită în continuare Comerciant.

Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul magazinului virtual www.fangaro.ro , este denumită Client.

Imaginile, textele, elementele grafice, programele, script-urile, logo-ul , sloganele ,  preţurile și celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul www.fangaro.ro , vor fi denumite în continuare conţinut.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al acestui site este proprietatea S.C. LORELU Serv S.R.L și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. LORELU Serv S.R.L, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Comerciant, numai în scopul declarat al acestui site.  Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți. Comerciantul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa Clientului de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul Clientului explicit.

Obligațiile Clientului.

Clientul este de acord să furnizeze informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete la înscrierea pe site sau la completarea informaţiilor în formularul de comandă. În situţia în care aceasta condiție nu este respectată, Comerciantul îşi rezervă dreptul de a refuza accesul clientului în site pe o perioadă nedeterminată sau a face vreo livrare de produse către acesta, fără o notificare prealabilă.

Clientul se obligă să respecte drepturile de autor ale comerciantului.

În cazul în care clientul se înregistrează ca membru pe site, i se va solicita un nume de utilizator și o parola. Clientul este responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate ulterioară desfășurată în numele Clientului fiind integral responsabilitatea acestuia.

Realizarea comenzii

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și sunt prețuri finale ( SC Lorelu Serv SRL nu este plătitoare de TVA).

Inițierea comenzii se face prin adăugarea produselor în coș, urmată de “Actualizare coș” .

Costul total este dat de valoarea coșului la care se adaugă valoarea transportului.

Ca și modalitate de livrare, Clientul are la alegere două modalități : Ridicare de la sediul societății sau Livrare prin curier rapid. Costul livrării prin curier este calculat automat la “Actualizare coș” și va apare indicat în rubrica “Curier rapid”.

Pentru o valoare mai mare a valorii coșului  de 250 Lei, se asigură transportul gratuit.  În acest caz  rubrica “Curier rapid ” se  transformă  în “Livrare Gratuită”. Prin “Actualizare coș” se modifică atăt valoare totală cât și modalitatea de livrare.

După alegerea produselor și a fixării cantităților se alege butonul “La finalizare comandă”.

Se completează toate datele necesare de facturare. Dacă livrarea se face la o altă adresă decât cea indicată în datele de facturare, este necesar  a se completa și formurarul “date de livrare”.

După alegerea modalității de plată, se alege “Plasează comanda”.

Pe email Clientul va primi factura proformă, în care va putea vedea detaliat produsele comandate și datele personale declarate. Dacă se observă o eroare în comandă, Clientul este obligat să contacteze imediat Comerciantul pe email. Dacă acest lucru nu se întâmplă, se înțelege ca fiind acceptate detaliile comenzii de către Client .

Acceptarea comenzii de către Comerciant se realizează în momentul în care Clientul a fost contactat de către Comercint  telefonic sau prin email, iar acesta confirmă comanda.

Livrarea comenzii se realizează in termen de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, în cazul Plății Ramburs sau confirmării plății, în cazul Plății prin Card/ Transfer Bancar.

Modalitatea de plată

Clientul are la alegere trei modalități de plată:

  • Plata Ramburs – se plătește la primirea coletului;
  • Plata prin Transfer Bancar - se face virament în contul societății a valorii comenzii;
  • Plata prin Card Bancar - plata se realizează în condiții de maximă securitate prin procesatorul de plăți online EuPlătesc.ro, care este autorizat și certificat, în acest sens. Sunt acceptate carduri de tip Visa sau Mastercard. Pentru a putea finaliza comanda , clientul trebuie accepte și să urmeze pașii din pagina securizată a procesatorului EuPlătesc.ro. Informațiile legate despre datele cardului sunt date exclusiv procesatorului de card EuPlatesc.ro

Refuzarea comenzii

Comerciantul poate refuza o comandă în următoarele situații:

  • Nu există pe stoc produsul comandat;
  • Plata clientului nu a putut fi/ a fost finalizată, în cazul plății cu cardul sau viramentului bancar.

În caz de refuz a comenzii, Clientul va fi înștiințat pe email de către Comerciant.

Condiții de returnare

Clientul poate să returneze produsele aflate în stare sigilată, în condițiile legislației în vigoare, OG nr. 130/2000, care prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare , fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.”

Clienții  site-ului www.fangaro.ro pot returna produsele  cumpărate aflate în stare sigilată, având ambalajul neteriorat, în termen de 10 zile  lucrătoare , de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face prin curier rapid, iar costul  transportului va fi suportat de Client.

Returnarea produselor se face în mod obligatoriu , doar daca Clientul notifică în scris pe email Comerciantul. Comerciantul iși rezervă dreptul de a refuza coletele de retur în cazul în care nu a fost notificat în scris pe email de către Client sau în cazul aceasta condiție este îndeplinită, dar produsele se află in stare desigilată.

Cazurile de returnare sunt valabile doar pentru Clienții din categoria persoane fizice. Clienții persoane juridice nu au dreptul de a returna produsele, legislația în vigoare referindu-se doar la persoane fizice.

Comerciantul va înapoia contravaloarea produselor returnate în maxim 15 zile de la primirea coletelor.

Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportat autorităților competente.

Orice conflict apărut între Clienți și Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere între cele două părți . În cazul în care acest lucru nu este posibil, competența revine instanțelor de judecată românești.

Dispoziții finale

Comerciantul  își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.fangaro.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesara vreo notificare prealabilă a Clientului.

Odată ce comanda a fost lansată, Clientul acceptă fără obiecții  prevederile din prezentul document, acesta având valoare  de contract valabil încheiat între părți.

Oferte Speciale

Magazin Online - FANGARO Natural®

Ne gasiti si pe Facebook

Prieteni

Despre noi

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO Natural ® este obtinut prin presarea "cu pasiune" a merelor, atent selectionate. Povestea noastra a inceput aici

LORELU SERV S.R.L.
Garoafa str. Principala, nr. 41, judet Vrancea,
J39/682/1996, CUI 8882513,
Tel. 0730 575 931
E-mail : office@fangaro.ro; lorelu.serv@gmail.com

Toate drepturile rezervate - LORELU SERV S.R.L. | web design by Dow Media