Sucul de mere

001 colaj

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO® este obtinut prin presarea merelor, atent selectionate. Dupa faza de sortare, acestea sunt spalate, clatite si puse in masina de tocat. Produsul rezultat este presat cu ajutorul unei hidroprese, care realizeaza operatia de stoarcere si filtrare simultan. Sucul rezultat este transportat intr-o cisterna speciala unde se realizeaza operatia de pasteurizare. Aceasta consta in incalzirea sucului la temperatura de max. 82 C°. Acest proces ii confera produsului final, un termen de valabilitate de 12 luni, fara a fi necesar a se adauga alte substante de conservare.

Produsul final rezultat, proaspat si plin de vitamine este imbuteliat la temperatura de pasteurizare de 82 C° in ambalaje de tip Bag-in-Box sau in sticle cu capac de tip Twist Off. Tot procesul de fabricatie este atent monitorizat de personalul calificat, astfel incat produsele rezultate sa respecte toate standardele de calitate si normele de sanatate.

 

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO® , 100% natural

  • NU CONTINE : conservanti , coloranti, adaos de zahar/indulcitori, adaos de apa;
  • Are un termen de valabilitate este de 12 luni;
  • Se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de inghet si de lumina directa a razelor de soare;
  • Se recomanda se agita inainte de deschidere;
  • Se recomanda consumul in termen de 30 de zile de la data desigilarii, pentru modul de ambalare Bag-in-Box, 24 de ore pentru modul de ambalare sticla si pastrarea la rece ( 5-10 C°).