OFERTA SPECIALA (5+1) !!!
Comanda 5 produse de acelasi fel si primesti al 6-lea GRATUIT !!

Sucul de mere

001 colaj

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO® este obtinut prin presarea merelor, atent selectionate. Dupa faza de sortare, acestea sunt spalate, clatite si puse in masina de tocat. Produsul rezultat este presat cu ajutorul unei hidroprese, care realizeaza operatia de stoarcere si filtrare simultan. Sucul rezultat este transportat intr-o cisterna speciala unde se realizeaza operatia de pasteurizare. Aceasta consta in incalzirea sucului la temperatura de max. 82 C°. Acest proces ii confera produsului final, un termen de valabilitate de 12 luni, fara a fi necesar a se adauga alte substante de conservare.

Produsul final rezultat, proaspat si plin de vitamine este imbuteliat la temperatura de pasteurizare de 82 C° in ambalaje de tip Bag-in-Box sau in sticle cu capac de tip Twist Off. Tot procesul de fabricatie este atent monitorizat de personalul calificat, astfel incat produsele rezultate sa respecte toate standardele de calitate si normele de sanatate.

 

Sucul de Mere "de Garoafa" - FANGARO® , 100% natural

  • NU CONTINE : conservanti , coloranti, adaos de zahar/indulcitori, adaos de apa;
  • Are un termen de valabilitate este de min. 12 luni;
  • Se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de inghet si de lumina directa a razelor de soare;
  • Se recomanda se agita inainte de deschidere;
  • Se recomanda consumul in termen de 30 de zile de la data desigilarii, pentru modul de ambalare Bag-in-Box, 24 de ore pentru modul de ambalare sticla si pastrarea la rece ( 5-10 C°).

Multumim tuturor clientilor nostri si in special celor fideli. Va asteptam si cu prietenii dvs.!

Fangaro,

Ultimele comentarii adaugate


Fangaro
Multumim de aprecieri, va mai asteptam. La Multi Ani!


Ovidyu Viva
La Multi Ani !!! Si va uram succes in noul an!


Ovidyu Viva
Suntem foarte multumiti de produsele Fangaro. Copii nostri sunt principalii consumatori. Comenzile le-am primit foarte repede si asta ne-a bucurat foarte mult.Multumim pentru seriozitatea si promptitudinea cu care deserviti clientii dvs,


Alecia
Nota 10 pentru sucul Fangaro. Gustos, natural si la un pret foarte bun. Dpdv al raportului calitate/pret este una dintre cele mai bune alegeri comparativ cu ce se gaseste pe piata. Oferta 5 + 1 gratuit este foarte avantajoasa.


Fangaro
Asteptam impresii de la clientii nostri!


Adaugati un comentariu

Pentru a posta un comentariu va rugam sa va logati in contul dumneavoastra.