OFERTA SPECIALA (6+1) !!!
Comanda 6 produse de acelasi fel si primesti al 7-lea GRATUIT !!

Prestari Servicii

Linie tehnologica suc de fructe - 4000x4000

Prelucram si fructele dvs. !

In completarea activitatii legate de producerea sucului rezultat din livada proprie, putem executa pe baza de programare si prestari servicii. Astfel putem prelucra fructe (mere, pere, coacaze, catina, aronia) aduse de persoanele care doresc sa-si faca propriul suc. Operatiile de fabricare a sucului sunt urmatoarele: spalare, clatire, tocare, presare, pasteurizare, imbuteliere si ambalare. Cantitatea min. de fructe este de 160 Kg. Se accepta multiplu de 160 Kg. Cantitate maxima de prelucrare /zi : 1000 Kg .

Deviza noastra este “CALITATE inainte de Cantitate”.

Randamentul de presare poate varia intre 70%-50%, in functie de mai multi factori (a se vedea articolul din blog despre acest subiect).

Ambalarea se realizeaza in sistemul "Bag-in-Box" sau BiB, compus din punga si cutie. Pungile Bag-in-Box de provienenta Spania, sunt speciale pentru imbutelierea sucurilor naturale:

Pentru comenzi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic sau completand formularul de contact. In cel mai scurt timp veti fi anuntati pentru data programarii sau vi se va raspunde la întrebari.
Daca sunteti la fel de pasionati ca si noi de ingrijirea pomilor fructiferi, veti avea o mare satisfactie sa puteti consuma sucul rezultat din fructele ingrijite si culese cu mana dumneavoastra!

Va asteptam pentru programare !